2# Lashcode wimperserum

Efficiëntie 9.2
Effectiviteit9.3
Prijs7.6
Onderdelen9
8.8

Eerste indruk: De mooie, met zorg ontworpen verpakking is niet het enige betoverende van dit serum. Lashcode zit in een grotere tube dan andere serums waardoor je langer kunt behandelen met dezelfde tube. De fles breekt, krast of lekt niet. Het is een perfecte verpakking voor het kostbare serum waarvan je geen druppel wil verspillen. De verpakking zorgt er ook voor dat het product fris blijft en de kwaliteit behouden wordt.

lashcode eyelash serum

Gebruik: Een precies oogpotlood borsteltje is een goede applicator waardoor je nooit teveel van het serum gebruikt en het product ook niet uitloopt. Het Wimperserum van Lashcode wordt volledig geabsorbeerd en je hoeft hier niet lang op te wachten. Je kunt meteen doorgaan met het aanbrengen van make-up of huidverzorgingsproducten.

Lashcode wordt eens per dag aangebracht op de huid van de oogleden: bij de wortels van de wimpers. Gebruik het ’s ochtends of ’s avonds. De ergonomische, goed gevormde borstel heeft perfecte borstelharen die ervoor zorgen dat je de optimale hoeveelheid serum aanbrengt. De fles van Lashcode helpt om de goede hoeveelheid aan te kunnen brengen zonder het serum te verspillen.

Resultaten: Het wimper verbeterende serum van Lashcode geeft na ongeveer 14 dagen fantastische resultaten. De wimpers zijn zichtbaar donkerder en goed gehydrateerd. Ook breken ze niet meer af. Het serum van Lashcode staat gelijk aan een maandenlange behandeling en vele weken mooie, lange en volle wimpers. Je ziet snel dat de wimpers er beter uitzien en je wordt na een paar weken verrast door de prachtige wimpers. Anderen blijven naar jouw wimpers kijken!

Conclusie: Lashcode is een verbeterend serum voor de wimpers dat hoge ogen gooit. De populariteit van dit serum blijft toenemen. Als je een serum zoekt dat jouw wimpers grondig repareert, versterkt en er voor zorgt dat ze langer worden: Lashcode zal jouw hart zeker weten veroveren!

www.lashcode.nl