2# Revitalash wimperserum

Efficiëntie 9.1
Effectiviteit8.9
Prijs5
Onderdelen8.3
7.8

Eerste indruk: Revitalash wimperserum ziet er erg mooi uit. Zowel de verpakking met de bescherming voor de fles, als het idee van de afzonderlijke compartiment voor de folder. Het ontwerp van de fles zelf is ook best goed - een typische, slanke fles die lijkt op die van een mascara. Het enige verschil wat ik opmerkte was de applicator. Wat kan ik nog meer zeggen? Waarschijnlijk zal de borstel effectief werken tijdens het aanbrengen. Het zal niet veel tijd in beslag nemen als het gaat om het product aan te brengen, denk ik. Revitalash wimperserum is een transparante en geur-vrije vloeistof. In mijn mening, het dat een pluspunt voor mensen met gevoelige ogen of huid.

Behandeling: De hoeveelheid van het serum voorzien in de fles is voor ongeveer zes maanden. De behandeling duurt even lang.  En het is precies genoeg tijd om de resultaten die we willen te bereiken.  Grotere en dichtere wimpers waren zichtbaar na ongeveer drie weken. Aan het eind van de behandeling kan je het wimperserum twee keer per week gebruiken. Dit moet gedaan worden om de resultaten te behouden.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Aanbrengen: Ik heb geen grote problemen ervaren met betrekking tot aanbrengen van Revitalash wimperserum. Het enige wat je hoeft te doen is het verplaatsen van de applicator op de wortels van de wimperlijn, op zowel het bovenste en onderste ooglid. Echter, om eerlijk te zijn, ik voelde een lichte steek en waren mijn oogleden waren een beetje gezwollen na de eerste aantal keren. Dat moesten de bijwerkingen zijn van het gebruiken van een nieuw product, denk ik. Na enige tijd verdween de irritatie, maar tijdens die tijd ben heb ik gewoon iedere avond het wimperserum aangebracht.

Resultaten: Mijn wimpers werd eigenlijk  langer en sterker. Deze zijn meer ook gevoed. Ik moet toegeven dat mijn wimpers ook een beetje dikker en sterker werden. Deze zijn geleidelijk veranderd toen de weken voorbij gingen. Na iets meer dan een maand waarin ik de Revitalash wimperserumbehandeling volgde, werden mijn wimpers ook geregenereerd en gehydrateerd. Bovendien blijven deze effecten, zelfs wanneer de behandeling is afgelopen en dit hangt natuurlijk af of we de wimperserum regelmatig blijven gebruiken.

Revitalash wimperserum conclusie:

Over het algemeen is er niets mis met Revitalash wimperserum. Het is makkelijk aan te brengen, heeft een handige en comfortabele borstel en zit in een fatsoenlijke verpakking. Ik bedoel, het serum zit veilig in het flesje. De nadelen zijn zeker de hoge prijs en de irritatie die de eerste paar dagen van de behandeling kan voorkomen. Doe jezelf geen pijn, als je ongemakken ervaart moet je meteen stoppen met het aanbrengen van de Revitalash wimperserum.