5# Realash wimperserum

Efficiëntie7
Effectiviteit6.7
Prijs5.6
Onderdelen6.6
6.5

Eerste indruk: Om eerlijk te zijn liet dit pakketje mij denken aan een soort geneesmiddel dat je koopt bij een apotheek. De doos is wit en er staan lichtblauwe strepen op. Realash wimperserum heeft een vloeibare consistentie dus ik denk dat het makkelijk te verdelen is en ik hoop dat het niet in mijn ogen zal komen. Ik heb gehoord dat het product irritaties kan veroorzaken zoals een jeukend gevoel of rode ogen. De borstel zelf heeft een puntige uiteinde dus ik verwacht geen problemen met het aanbrengen op de wimperbasis. De mensen die bekend zijn met eyeliners zullen al helemaal geen problemen ondervinden met deze wimperserum. De applicator is van beide producten gelijk.

Behandeling: Het ging makkelijk, zonder onaangename verassingen in de vorm van bijvoorbeeld irritaties. Realash wimperserum kwam niet in mijn ogen en was al snel geabsorbeerd. Ik merkte de eerste effecten na een maand. En om eerlijk te zijn vond ik ze niet heel overtuigend. Zodra de behandeling was afgelopen zagen mijn wimpers er beter uit. En toen kwam de keer dat ik geen Realash wimperserum meer had en ik niet meteen een nieuwe verpakking wilde kopen. In mijn ogen moet zo’n product sneller en beter werken.

Realash INCI: Aqua, Propanediol, Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Aanbrengen: Helemaal probleemloos. Realash wimperserum wordt aangebracht als een eyeliner. Je moet een dunne lijn tekenen. Het product trekt meteen in en loopt niet in de ogen, iets waar ik eigenlijk bang voor was. Deze toepassing moet iedere avond herhaaldelijk worden uitgevoerd. Het is natuurlijk van cruciaal belang om oogmake-up op de voorhand te verwijderen omdat Realash wimperserum anders niet in staat is de wortels van de wimpers te bereiken door de lagen cosmetica.

Resultaten: Langere, mooiere en dikkere wimpers na afloop van de behandeling. We merkte daarvoor geen grote veranderingen. Mijn wimpers waren toen alleen maar mooi. Als Realash wimperserum beter zou werken, zou het geweldig zijn. Ik was er altijd van overtuigd, dat dit soort producten de dichtheid van de wimpers zouden verbeteren en ze ook langer en sterker zou maken in de eerste fases van de behandeling, dus na drie of vier weken. Dit was helaas niet het geval.

Realash wimperserum conclusie

De prijs van Realash wimperserum is een beetje te hoog.  Het is mogelijk om andere wimperserums te kopen die niet zoveel kosten maar wel beter en sneller werken. Ik dacht dat Realash de beste wimperserum op de markt was. Helaas kan ik dat niet zeggen over de serum die ik heb gekregen, omdat het mijn verwachtingen niet waarmaakte. Ten eerste duurde het veel te lang voor ik resultaat zag en ik weet niet zeker hoe lang het blijft. Ik ben ook niet blij met de uitkomsten van de Realash behandeling. Ik hoopte langere en vollere wimpers te krijgen.