3# FEG wimperserum

Efficiëntie 7.5
Effectiviteit5
Prijs10
Onderdelen7.7
7.6

Eerste indruk: FEG wimperserum brengt de indruk van een normaal verzorgingsproduct. De kartonnen doos ziet er mooi uit, maar het flesje met het serum is niets bijzonders, gewoon een simpele, plastic verpakking. Het voordelen van FEG wimperserum is zeker de consistentie, omdat het snel wordt opgenomen in de huid, en de borstel. Dankzij de borstel zal het makkelijk zijn om de volheid van de wimpers te regelen, en het aanbrengen van het serum in de binnenste en buitenste hoeken van het oog.

Behandeling: Het duurt ongeveer vijf maanden, en de restanten van het serum kunnen daarna nog meerdere weken worden gebruikt. Als het systematisch wordt aangebracht, zijn de resultaten zichtbaar in een maand. Voor mij duurde het redelijk lang. Het is belangrijk om FEG wimperserum systematisch, dat wil zeggen iedere avond, te gebruiken, zoals de periode op het bijgeleverde papiertje aangaf. Als we de behandeling onderbrengen zullen de effecten niet zo goed zijn als we hoopten, waardoor we ook niet blij zijn met wat we hebben bereikt.

Aanbrengen: Makkelijk en snel. De applicator is handig en makkelijk te gebruiken. Dankzij de dunne borstel kunnen we iedere wimper goed voeden. Je hoeft gelukkig niet lang te wachten, want het wimperserum trekt gelijk in. Het enige wat je moet herinneren is om de make-up te verwijderen. Oogschaduw en mascara kunnen in het FEG wimperserum in de weg zitten, terwijl het de wortels van de wimpers moet bereiken.

Resultaten: Ik moet toegeven dat dat de oogleden geen irritaties kregen van het wimperserum omdat deze verlichtende stoffen zoals komkommer en groene thee heeft. De wimpers waren zeker verzorgd en glanzend, maar ze waren niet langer geworden. Misschien enkele millimeters, maar niet meer dan dat, Ik dacht dat FEG wimperserum effectiever zou zijn. Helaas beïnvloedt het product alleen het uiterlijk en de algemene conditie van de wimpers door ze te versterken en hydrateren, in plaats van ze te verlengen, verdikken, en het donkerder maken van deze kleine haartjes of de oogleden.

FEG wimperserum Conclusie

Als iemand de wimpers wil verzorgen dan kan FEG wimperserum een goed idee zijn. Als iemand echter verwacht dat het de wimpers verlengt en verdikt, dan zou ik hier geen geld aan voorspelen, zeker omdat FEG een fortuin kost. FEG wimperserum brengt daarnaast niet de effecten die worden beloofd aan het begin van de behandeling. Daarom is het alleen voor schaarse, dunne en zwakke wimpers.