4# Rapidlash wimperserum

Efficiëntie7.3
Effectiviteit6.8
Prijs6.2
Onderdelen7.6
7

Eerste indruk: Rapidlash maakt een goede eerste indruk, een kleurrijke, mooie verpakking en een stijlvolle fles met het wimperserum erin. De doos heeft een kleine grip en de fles heeft een zilveren afwerking. De borstel doet me denken aan alle eyeliners die ik gebruik. Dat zal voor mij betekenen dat het product eenvoudig toe te passen is.

Behandeling: 3 ml of Rapidlash wimperserum is voor ongeveer zes maanden, misschien iets langer. Na een maand wordt het duidelijk dat de wimpers groeien en mooier worden. Tijdens de behandeling moet het systematisch worden aangebracht, omdat anders de wimpers er niet zo uit gaan zien als we willen. Je moet voorzichtig zijn, zodat de borstel niet in de ogen komt. Daarnaast moet je er alles aan doe om het serum niet in je ogen te krijgen. Deze situaties kunnen leiden tot een rode huid, gesprongen adertjes in de ogen, jeuk of een tinteling.

Aanbrengen: Iedere avond moet Rapidlash wimperserum worden aangebracht op schone oogleden. Je moet alle gedragen make-up verwijderen, vooral op de oogleden en wimpers. En hoe voer je het uit? Met de borstel moet je een lijn tekenen op de plaats waar de wimpers bij de oogleden aansluit. Het is genoeg om slechts een kleine hoeveelheid van het serum te gebruiken om gezondere en mooiere wimpers te krijgen. Rapidlash wimperserum absorbeert eigenlijk meteen en je nergens op te wachten.

Resultaten: Het duurde voor mij twee maanden om een licht verschil te zien, de wimpers werden iets langer en voller. Ik hoorde dat Rapidlash ook op de wenkbrauwen kon worden aangebracht, dus ik besloot dat ook te problemen. Helaas merkte ik hier geen verschil. Ik moet toegeven dat Rapidlash nogal magertjes werkt op zowel de wimpers als wenkbrauwen. Ik verwachtte wel iets meer na een behandeling van zes weken, zoals bijvoorbeeld een verdubbeling in lengte, dikte, dichtheid en kleur.

Rapidlash wimperserum conclusie

Er zijn andere wimperserums die sneller en beter werken. Daarnaast zou ik het product nooit komen voor de prijs waarvoor het normaal wordt verkocht. Het enige wat de Rapidlash wimperserum doet, is het herstellen, hydrateren en versterken van de wimpers. Dat is in mijn menig te weinig voor dit product. We verwachten normaal gesproken meer, zoals een wimperverlening en –verdikking en daarna pas de voeding.