6# Latisse wimperserum

Efficiëntie5.3
Effectiviteit5.2
Prijs4.1
Onderdelen5.6
5.1

Eerste indruk: Het product verbaasde mij positief, gezien de inhoud. Ik heb zoiets nog nooit gezien. De fles heeft een dop en de fabrikant heeft er een set met borstels bij gedaan die gebruikt kunnen worden tijdens het aanbrengen van het wimperserum. Over het algemeen lijkt Latisse niet op een normale wimperserum hoewel het wel de product de wimpers wel verlengt en de dichtheid verbeterd.

Behandeling: Een fles van Latisse bevat 3 ml van het serum. Ik verbruikte het binnen 3 maanden. In mijn mening, het is gewoon onvoldoende serum, ik bedoel, de behandeling moet echt langer duren. Ik kreeg de eerste resultaten echter vrij snel want binnen ongeveer drie weken of zo na het gebruik van Latisse. Het is niet nodig om Latisse elke avond te gebruiken als je de gewenste resultaten hebt bereikt, dus ik heb het daarna niet meer zo vaak op mijn wimpers toegepast. Helaas, verdwenen alle verkregen resultaten die Latisse had gegenereerd binnen 2 maanden.

Aanbrengen: Zoals ik net al aangaf, gebruikte ik de borstels die in de verpakking zat.  Eén borstel moet worden gebruikt voor één ooglid, hiermee bedoel ik dat als je een lijn op linkeroog wimperbasis trekt je de borstel moet weggooien en een nieuwe moet pakken om dezelfde procedure met het rechteroog uit te voeren.  Ik moet andere vrouwen te waarschuwen dat het verboden is om het op de wimpers aan te brengen, omdat je dan een soort van irritaties, zoals pijn aan de ogen, zwelling bij het ooglid zwelling of roodheid van de oogbollen zal ontwikkelen.

Resultaten: Dankzij Latisse werden mijn wimpers langer, sterker en voller. Ook de conditie was binnen één maand verbeterd. Als je het goed aanbrengt dan zijn er ook geen ongemakken. In mijn ogen is Latisse een geweldig product voor het verlengen van de wimpers, als de resultaten niet zo snel verdwenen.

Latisse wimperserum conclusie

Niet alleen is Latisse extreem duur, het is ook een product waar lastig aan te komen is. Je moet daarnaast ook nog de kosten van de borstels erbij rekenen omdat je er meer bij moet kopen. Het setje dat in de verpakking zat was gewoon niet genoeg om de hele behandeling mee te voltooien. Daarom is de prijs dus nog hoger dan alleen de kosten van de verpakking. Een ander nadeel is dat Latisse niet effectief genoeg is. En de resultaten zijn maar kort zichtbaar.