9# Quickmax wimperserum

Efficiëntie4.1
Effectiviteit4.8
Prijs4
Onderdelen5.4
4.6

Eerste indruk: Wat kan ik zeggen, Quickmax maakte een goede eerste indruk. Het is zo’n product die zich onderscheidt van soortgelijke serums van de kleurrijke verpakking en comfortabele applicator. Het serum heeft een semi vloeibare consistentie, waardoor er wel enige vaardigheid wordt vereist. Als je de doos open maakt, zie je een folder met informatie over de toepassing, samenstelling en verwachte resultaten.

Behandeling: Ik heb het 5 millimeter flesje met Quickmax ongeveer zes maanden gebruikt. Ik merkte de dat de eerste effecten na zo’n vier weken regelmatig gebruik mijn wimpers bereikte. Het gewenste resultaat was twee maanden daarna zichtbaar. Ik moet daaraan toevoegen dat Quickmax een van mijn favoriete ingrediënten bevat: hyaluronzuur. Dankzij deze stof worden niet alleen mijn wimpers maar ook de huid van mijn oogleden gevoeg, glad en gezonder.

Aanbrengen: Het moet iedere avond worden aangebracht totdat je de wimpers hebt die je wilt. Daarna kan je de wimper serum om de dag, of minder frequent aanbrengen. Je moet de Quickmax wimperserum gebruiken zoals een eyeliner en het product alleen aanbrengen op de bovenste oogleden. Het serum komt op de onderste wimpers als we slapen. Je moet tijdens het aanbrengen wel wachten tot het serum is ingetrokken. Als je, net als ik, contactlenzen draagt moet je deze niet vergeten uit te doen voordat je Quickmax aanbrengt.

Resultaten: Ik kan zeggen dat Quickmax de conditie van mijn wimpers en oogleden heeft verbeterd. Als de behandeling klaar is, is het duidelijk dat de wimpers gezonder, mooier en meer gevoed zijn. Daarnaast zijn ze sterker en meer bestand tegen beschadiging, waardoor ze niet meer uitvallen tijdens het aanbrengen van make-up remover. Ik had om eerlijk te zijn wel moeite met het opmerken van veranderingen in termen van wimperverlenging en de verbetering van de dichtheid.

Quickmax wimperserum conclusie

Voor mij bevat Quickmax wimperserum vele functies, maar alleen die zijn gerelateerd aan wimperzorg. Vrouwen die rekenen op een wimperverlenging of verbetering in dichtheid zullen dus teleurgesteld zijn. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zal het wimperserum de oogleden positief beïnvloeden en zorgt het niet voor irritaties of allergieën.