Dagelijkse make up voor een huid met acne stap voor stap.

Dagelijkse make-up moet er delicaat en natuurlijk uitzien, daarom is het raadzaam om cosmetica met mate te gebruiken. Als je een persoon bent die worstelt met acne, ga dan op zoek naar  producten met antibacteriële, mineralen en natuurlijke stoffen. De meest werkzame producten zijn gunstigste zijn verkrijgbaar bij een apotheek. Dankzij dergelijke cosmetica, zal je niet alleen vlekkeloze make-up aanbrengen, maar ben je meteen acne aan het bestrijden.  

bbcream

Step 1. Maak de huid van je gezicht klaar voor de make-up.

In de ochtend is het niet nodig om de gezichtshuid te reinigen, verfrissend is voldoende. Behandel het daarom met een energieke toner en smeer een vocht inbrengende crème over het gezicht. Je kan ook een siliconen basis aanbrengen. Deze cosmetica verlengt de houdbaarheid van make-up op het gezicht en voorkomt dat de huid gaat schijnt. Daarna kan je make-up op doen

Step 2.  Make-up voor het gezicht.

Nu jouw gezichtshuid fris en gehydrateerd is, is het tijd voor een foundation. Natuurlijk moet je een kleur kiezen die aansluit bij jouw huidskleur. Breng het aan met een make-up kwast, omdat je hierdoor oneffenheden kan bedekken. Bedek donkere kringen onder de ogen, grote verkleuringen, acne en het tipje van je neus met een lichte concealer. Meng dit met de foundation met je vingertoppen.

Pak nu een bronzer en plaats het onder de jukbeenderen, aan beide kanten van de neus en op de haarlijn (voorhoofd) en wrijf het zorgvuldig uit. Onthoud dat je geen donkere strepen of lijnen op het gezicht moet achterlaten. Je moet ook geen bronzer pakken die te donker is. Pak een blush voor je wimpers, en gebruik een beetje highlighter. Hierdoor geef je jouw gezicht een stralende en gezonde uitstraling. Gebruik ook wat concealer op het Cupidoboogje omdat die je lippen optisch groter maakt.

Step 3. Ogen en lip make-up.

Begin met de wenkbrauwen. Borstel deze of bedek ze met een wenkbrauwpotlood of oogschaduw. De kleur hiervan moet natuurlijk overeen komen met de haarkleur. Breng daarna een oogschaduwprimer aan op het gehele oppervlak van de oogleden. Omdat je jouw dagelijkse make-up uitvoert gebruik je alleen huidkleurige, roze of lichtbruine oogschaduw. Met een iets donkerdere kleur markeer je de oogplooi. Gebruik dezelfde kleur en breng het aan op de buitenste hoeken van de ogen. Bedenk jouw oogleden met een sprankelende oogschaduw. Nu is het tijd voor een zwart-wit oogpotlood. Gebruik eerst de witte en breng het aan op de waterlijn. Pak daarna de zwarte oogpotlood en teken een lijn op de bovenste wimperlijn. Krul daarna jouw wimpers met een wimperkrullen en doe er grondig mascara in. Bedek tot slot je lippen met een heldere roze lippenstift.

Jouw dagelijkse make-up is klaar!