8# Hairplus wimperserum

Efficiëntie 4.8
Effectiviteit5.8
Prijs5.1
Onderdelen3.6
4.8

Eerste indruk: Het uiterlijk van het product is mooi, maar om eerlijk te zijn is het niets meer dan een verpakking met Hairplus wimperserum. Zoals vele andere, een kartonnen doos met een fles en een folder binnenin. Met de witte en gouden kleuren op de doos en fles denk ik dat ze een gevoel van luxe cosmetica wilden creëren. Toen ik de fles opende zag ik een kleine borstel. Ik denk niet dat ik hiermee problemen zal hebben. Ik hou van dit soort applicators. Bovendien is Hairplus transparant en ruikt het niet. Dat is goed. Hoe minder ingrediënten, hoe minder de kans is op mogelijke irritaties en dit zijn nogal wat lastige irritaties.

Treatment:  Hairplus besloot om 3 ml van het product te bieden. Dit is genoeg voor 3 maanden systematisch gebruik, dus als iemand de verkregen resultaten wilt behouden moet hij of zij een nieuw flesje kopen met de wimperserum. Ik merkte de eerste resultaten van de Hairplus behandeling na ongeveer drie weken en hier was ook de conditie van de wimpers verbeterd.

Aanbrengen: Voor mij was het aanbrengen een fluitje van een cent. Ik doe iedere dag eyeliner op, dus ik ben gewend een lijn te tekenen op mijn oogleden. Het enige verschil hiermee is dat Hairplus moet worden aangebracht voor ik naar bed ga, en niet in de ochtend als vrouwen hun dagelijkse make-up routine doen. De consistentie van het product is bevredigend omdat het blijft op de plek waar het is aangebracht. Er is wel iets wat ik denk ik moet vermelden. Ik heb gevoelige oogleden, dus ik ervaarde ongemakken in de vorm van een prikkend gevoel, maar dit was alleen aan het begin van de behandeling. Het verbaasde mij eigenlijk wel omdat Hairplus alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaat.

Resultaten: Ik merkte de eerste wimperveranderingen op na ongeveer drie weken. Over het algemeen waren deze zeker hersteld en gevoed, maar daar bleef het bij. Na nog eens drie maanden, zag ik eindelijk dat mijn wimpers ook in lengte aan het groeien waren. De gewenste resultaten waren makkelijk te zien na drie maanden regelmatig gebruik. Na deze 12 weken had ik langere en vollere wimpers. Ik plaats meer Hairplus in de hoeken van mijn ogen en mijn wimpers groeien meer op deze speciale plekken.

Hairplus wimperserum conclusie

De fabrikant raadt Hairplus niet alleen aan voor de wimpers, maar ook voor de wenkbrauwen. Ik men er zeker van dat iemand die deze complexe behandeling wil ondergaan op zijn minst twee flesjes van het wimperserum moet kopen. Ik weet ook niet zeker of het wel goed is dat ik bijna een maand moet wachten om de eerste resultaten te zien. Als iemand geduldig en persistent is, is hij of zij heel tevreden met de resultaten. Na drie maanden van de Hairplus behandeling had ik langere, vollere, herstelde en verzorgde wimpers.