7# Talika Lipocils wimperserum

Efficiëntie5.3
Effectiviteit6.2
Prijs3.5
Onderdelen4.8
5

Eerste indruk: Ik hou van de manier waarop Talika Lipocils wimperserum zichzelf presenteert, maar ik was helemaal verrast door de applicator. Ik ben gewend een eyeliner-achtig borsteltje te gebruiken als het gaat om wimperserum, maar Talika Lipocils gebruikt een borstel die een beetje wegheeft van die van een mascara. Het is dan ook niet raar dat deze wimperserum op dezelfde manier als mascara wordt aangebracht. De fles ziet er mooi uit en de borstelharen maken het makkelijk de wimpers te kammen.

Behandeling: De duur van de Talika Lipocils wimperserumbehandeling hangt af van de inhoud van het flesje. De kleinere fles bevat 4,2 ml van het serum en is voldoende voor een behandeling van ongeveer vier maanden. De grotere fles bevat 10 ml wimperserum en is voor ongeveer zes maanden. Tijdens de behandeling krijgen de wimpers stoffen die verantwoordelijk zijn voor de hydratatie en voeding. Daarnaast verzorgt het product ook de huid rond de ogen. Ik heb gehoord dat
Talika Lipocils ook gebruikt kan worden op de wenkbrauwen. Dat snap ik wel, want de applicator maakt het makkelijk ook de wenkbrauwen deze voedende stoffen te geven.

Aanbrengen: Natuurlijk verschilt dit niet veel van het aanbrengen van een mascara. De borstel moet op de basis van de wimpers naar het einde gaan. Talika Lipocils heeft een dikke consistentie, waardoor het op zijn plaats blijft en niet gaat irriteren. Dit serum kan echter wel witte vlekken of bulten op de wimpers achterlaten. Als iemand Talika Lipocils op de wenkbrauwen wilt doen, moet de borstel met de haarrichting van de wenkbrauwen mee gaan.

Resultaten: De wimperserum heeft verzorgende en voedende stoffen. Het versterkt daarnaast beschadigde wimpers, herstelt verzwakte haren, hydrateert en krult. Talika Lipocils verzorgt ook de huid rond de ogen door het gladder te maken en de huid te benadrukken. De uitkomsten blijven net zo lang zitten als ik het wimperserum gebruik.

Talika Lipocils wimperserum conclusie

Ik ben tevreden met de werking van Talika Lipocils wimperserum. Het meeste met de hydratatie en regeneratie van mijn wimpers. Ze zijn sterker en mooier. Ook was de huid van mijn oogleden niet geïrriteerd door het serum, juist het tegenovergestelde, het wimperserum zorgde ervoor dat de huid van mijn oogleden elastisch en glad waren.