1# Nanolash wimperserum

Efficiëntie 9.2
Effectiviteit9.4
Prijs7.7
Onderdelen9.1
8.9

Eerste indruk:  Ik moet toegeven dat de Nanolash wimperserum een zeer goede eerste indruk op mij maakte. Het heeft een slim ontworpen verpakking. De box is gemaakt van de beste kwaliteit karton, en de fles zelf is hermetisch afgesloten, waardoor ik zeker wist dat er niet met het serum was geknoeid. Bovendien, als gevolg van de verzegeling, kan het product niet morsen of beschadigd raken. Nadat de dop werd opengedraaid, is een kleine, oranje borstel te zien. Binnenin de kartonnen doos zit er een folder bijgevoegd, die alle nodige informatie geeft met betrekking tot de dosering, ingrediënten en al dat soort dingen. Het wimperserum is transparant en heeft een vloeibare consistentie. In de samenstelling zitten geen geuren, wat dit product erg fijn maakt voor mensen met een allergie.

Behandeling: De complete behandeling duurt ongeveer zes maanden. Toen ik deze onderging zag ik het uiterlijk van mijn wimpers drastisch veranderen. De eerste effecten waren zichtbaar na ongeveer twee weken en het uitresultaat was verkregen na ongeveer twee of drie maanden. Zodra deze periode voorbij was, werd het aangeraden om Nanolash wimperserum om de paar dagen om te doen om de verkregen resultaten te ondersteunen, die erg lang blijven zitten. In mijn mening is het gewoon geweldig hoe snel Nanolash werkt!

Nanolash wimperserum

Aanbrengen: Het is een fluitje van een cent. Het ziet eruit alsof je eyeliner op je ogen doet.  Daarnaast moet het wimperserum iedere avond opnieuw worden aangebracht op de gereinigde oogleden. Ik moet wel benadrukken dat de oogleden perfect schoon moeten zijn, zodat Nanolash het snelste en makkelijkste de wortels van de wimpers kan bereiken. Een kleine hoeveelheid van de wimperserum aanbrengen op de bovenste en onderste wimperlijn is genoeg. Sinds ik de gewenste resultaten heb behaald, gebruik ik Nanolash wimperserum een paar keer per week.

Nanolash - het beste serum

Resultaten: Nanolash werkt briljant! Al vroeg merkte ik dat het wimperserum mijn wimpers had versterkt en ze daarna zichtbaar had verstevigd, waarbij ze voller en donkerder van kleur werden. De wimpers zijn gevoed en herstellen. Mascara is nu verbazingwekkend een ongebruikt product voor me geworden. Het belangrijkste is echter dat het wimperserum de groei van nieuwe wimpers stimuleert. Na ongeveer twee weken, merkte ik dat er een heleboel nieuwe wimpers begonnen te groeien, vooral in de binnenste en buitenste hoeken van mijn ogen.

Conclusie: Nanolash is de beste wimperserum op de markt. Het werkt niet alleen snel, maar ook efficiënt. Daarnaast kan het wimperserum niet leiden tot irritatie en is het zacht voor de huid en ogen. Bovendien is het product gemakkelijk aan te brengen en, het belangrijkste, zijn de eerste effecten zichtbaar na 15 dagen. Het is absoluut geweldig! Ik kan eerlijk zeggen dat Nanolash wimperserum is ontworpen voor iedere vrouw die graag langer, mooier, sterkere en dichtere wimpers willen.

Website : http://nanolash.nl